Flyttebil Stord – Europa

Trenger du flyttebil fra Stord, og rundt i Norge eller ut i Europa? Leirvik Varetaxi AS holder til på Stord og kjører flyttelass over hele kontinentet – for både private og bedrifter. Vi tar alle jobber på alvor og passer på å trygge innbo og varer forsvarlig under transport. Vi legger vårt stolthet i å nå frem til avtalt tid, uansett hva og hvor du vil flytte.

Uansett hva du skal ha fraktet fra A til Å, så lenge det får plass innenfor 50 kubikkmeter tar vi det. Leirvik Varetaxi AS har mange fornøyde kunder, dyktige ansatte og en moderne bilpark.

Flyttebil Stord

Vi bryr oss om fornøyde kunder, derfor bryr vi oss om dine ting. Er du opptatt av god service og pålitelig mannskap, kan du ta kontakt med Leirvik Varetaxi AS for et skreddersydd tilbud på flytting. Vi benytter oss selvsagt av tepper, skumgummi og stropper når vi frakter ting som kan bli skadet ved bevegelse under transport.

Vi i Leirvik Varetaxi, som kjører flyttebil Stord rundt, vet at det kan være en slitsom, stressende og nervepirrende opplevelse å flytte. Det er ikke alltid det holder å ha med seg en tungvektsløfter eller to. Kanskje oppkjørselen er for smal. Kanskje det finnes begrensede muligheter for å snu en flyttebil og losse av der du skal bo. Vi forsøker å gjøre hele flytteprosessen så smertefri som mulig for våre kunder. Vi har flere tiårs erfaring. Prøv oss neste gang, og bli positivt overrasket.

Skal du jobbe i Barcelona fra neste år, eller studere på universitet Hellas? Flyttebil Stord – Syden er nå et reelt tilbud.

Flyttebil Stord – Europa

Trenger du flyttebil fra Stord, og rundt i Norge eller ut i Europa? Leirvik Varetaxi AS holder til på Stord og kjører flyttelass over hele kontinentet

Ekspresstransport Bømlo

Ønsker du transporttjenester på på Bømlo? Skal du ha hentet gods eller fraktet noe? Vi kjører ekspresstransport fra Bømlo og til hele Europa.

Ekspresstransport Stord – Europa

Når tiden ikke er på din side, og du må få levert noe raskt, står vi klar. Enten du skal rekke et containerskip eller en annen deadline eller trenger utstyr for å utføre jobben din – Leirvik Varetaxi AS er det pålitelige valget.

Vi tilbyr budtjenester, transporttjenester og flyttetjenester på Stord, Bømlo og omegn. Vi kjører dit du vil, når du vil.

Kontakt oss

Telefon: 901 12 712
E-post: post@leirvik-varetaxi.no


Kontoradresse:
Vinkelen 11A, 5416 Stord
Lager og booking:
Meatjønnveien 31A, 5412 Stord

Om oss

Vi startet opp i 1980, og har i dag 11 ansatte som jobber for å gi våre kunder den beste service og tjeneste.