Ekspresstransport Stord – Europa

Når tiden ikke er på din side, og du må få levert noe raskt, står vi klar. Enten du skal rekke et containerskip eller en annen deadline eller trenger utstyr for å utføre jobben din – Leirvik Varetaxi AS er det pålitelige valget. Vi kan kjøre ekspresstransport fra Stord og til hvor det skulle være i Europa. Med ekspresstransport mener vi at vi pakker godset i en passende bil og kjører til bestemmelsesstedet så raskt som loven tillater det.

Har du kolli som skal fraktes fra A til B så fort som mulig? Ring oss i dag for å få et pristilbud på ditt oppdrag! Leirvik Varetaxi AS frakter stort og smått for bedrifter og private. Vi holder til i Sunnhordland, nærmere bestemt på Stord i Hordaland, strategisk lokalisert mellom Bergen og Haugesund. Oppdrag utenfor Sunnhordland vurderes etter omfang og størrelse.

Ekspresstransport Stord

Vi kjører daglig rundt på kontinentet med stort og smått. Enten du vil frakte hastedokumenter, kjølevarer eller tunge, mekaniske deler, er Leirvik Varetaxi AS en trygg samarbeidspartner. Når det står om timer, og du må levere i tide, kan du stole på oss. Leirvik Varetaxi AS frakter alt opp til 50 kubikk, innenlands og utenlands. Du kan være trygg på at jobben blir gjort forskriftsmessig, hurtig og til avtalt tid.

Vi har en moderne bilpark og veivante sjåfører. Leirvik Varetaxi AS frakter piano, motorsykler, byggevarer, reklamemateriell, blomster, offshore-utstyr, flyttelass, maskindeler, kontormøbler, madrasser, eller hva det skal være, så lenge det går inn i en varebil, trailer eller oppå et lasteplan. Vi har respekt for kundens gjenstander, og emballerer og stropper godset hensiktsmessig.

Flyttebil Stord – Europa

Trenger du flyttebil fra Stord, og rundt i Norge eller ut i Europa? Leirvik Varetaxi AS holder til på Stord og kjører flyttelass over hele kontinentet

Ekspresstransport Bømlo

Ønsker du transporttjenester på på Bømlo? Skal du ha hentet gods eller fraktet noe? Vi kjører ekspresstransport fra Bømlo og til hele Europa.

Ekspresstransport Stord – Europa

Når tiden ikke er på din side, og du må få levert noe raskt, står vi klar. Enten du skal rekke et containerskip eller en annen deadline eller trenger utstyr for å utføre jobben din – Leirvik Varetaxi AS er det pålitelige valget.

Vi tilbyr budtjenester, transporttjenester og flyttetjenester på Stord, Bømlo og omegn. Vi kjører dit du vil, når du vil.

Kontakt oss

Telefon: 901 12 712
E-post: post@leirvik-varetaxi.no


Kontoradresse:
Vinkelen 11A, 5416 Stord
Lager og booking:
Meatjønnveien 31A, 5412 Stord

Om oss

Vi startet opp i 1980, og har i dag 11 ansatte som jobber for å gi våre kunder den beste service og tjeneste.