Flyttebil Stord – Europa

Flyttebil Stord – Europa

Trenger du flyttebil fra Stord og ut i Europa? Leirvik Varetaxi AS holder til på Stord og kjører flyttelass over hele kontinentet – for både private og bedrifter. Vi tar alle jobber på alvor og passer på å trygge innbo og varer forsvarlig under transport. Vi legger vårt stolthet i å nå frem til avtalt tid, uansett hva og hvor du vil flytte.

Uansett hva du skal ha fraktet fra A til Å, så lenge det får plass innenfor 50 kubikkmeter tar vi det. Leirvik Varetaxi AS har mange fornøyde kunder, dyktige ansatte og en moderne bilpark.

Flyttebil Stord

Vi bryr oss om fornøyde kunder, derfor bryr vi oss om dine ting. Er du opptatt av god service og pålitelig mannskap, kan du ta kontakt med Leirvik Varetaxi AS for et skreddersydd tilbud på flytting. Vi benytter oss selvsagt av tepper, skumgummi og stropper når vi frakter ting som kan bli skadet ved bevegelse under transport. Vanlige folk på flyttefot har brukt våre tjenester før, og blitt fornøyd. Du er også velkommen til å legge igjen en kommentar, dersom du har benyttet deg av våre tilbud tidligere.

Vi i Leirvik Varetaxi, som kjører flyttebil Stord rundt, vet at det kan være en selsom, stressende og nervepirrende opplevelse å flytte. Det er ikke alltid det holder å ha med seg en tungvektsløfter eller to. Kanskje oppkjørselen er for smal. Kanskje det finnes begrensede muligheter for å snu en flyttebil og losse av der du skal bo. Vi forsøker å gjøre hele flytteprosessen så smertefri som mulig for våre kunder. Vi har flere tiårs erfaring. Prøv oss neste gang, og bli positivt overrasket.

Skal du jobbe i Barcelona fra neste år, eller studere på universitet Hellas? Flyttebil Stord – Syden er nå et reelt tilbud.

Kontaktinformasjon

Adresse: Vinkelen 11 A, 5416 Stord
E-post: post@leirvik-varetaxi.no
Mobil: 901 12 712

flyttebil Stord